0

Новини MARDAL CABLES та новини наших партнерів

  • ESCHA пропонує широкий вибір роз'ємів M8 та M12 з різною кількістю полюсів (від 3 до 8 для M8 і від 3 до 12 для M12). А також роз’єм-хватку Ø8 мм з замковим механізмом з кількістю полюсів від 3 до 5. Доступні як для одно- так і для двостороннього підключення (з роз’ємами на одному або обох кінцях).
    26 червня 2024
  • VOKA – це компанія з багатою історією, заснована у 1919 році в Німеччині, яка стала одним із провідних виробників телефонних та комунікаційних кабелів та пропонує широкий асортимент кабелів для структурованих кабельних систем, забезпечуючи потужні мережі для передачі даних і голосу.
    20 червня 2024
  • Роз'єми M8, M12, M23 і RJ45 для монтажу на місцях цікаві тим, що підходять для застосування в тих умовах, коли довжина кабелю не може бути визначена наперед. А оскільки ми можемо запропонувати кабель фактично будь-якої довжини, то такі розʼємі є цікавим рішення для багатьох наших клієнтів.
    13 червня 2024
  • ESCHA — це провідний німецький виробник високоякісних з'єднувальних технологій, який вже 40 років спеціалізується на розробці, виробництві та продажу різноманітних роз'ємів і з'єднань для автоматизації, харчової, сільськогосподарської, автомобільної промисловостей, робототехніки та відновлювальних джерел живлення.
    4 червня 2024
  • Найкращим рішенням для надійного захисту кабелів у важких умовах експлуатації є металеві труби з товстим покриттям Anaconda Sealtite від ANAMET EUROPE. Їх особливість — товсте захисне покриття, що забезпечує високу міцність та стійкість до корозії, а отже довговічність та надійний захист від зовнішніх впливів в будь-яких умовах експлуатації. ANAMET пропонує дуже широкий асортимент захисних труб цієї серії. Познайомимося детальніше з деякими з них.
    31 травня 2024
  • Запрошуємо вас відвідати наш стенд В06.1 на Міжнародному промисловому форумі з 28 по 30 травня 2024. На стенді ми не тільки познайомимо, розкажемо, продемонструємо нашу продукцію, а й залюбки просто вип'ємо з вами кави.
    22 травня 2024
  • Ми продовжуємо нашу розповідь про різноманітні захисні системи для кабелю і рухаємося від простого до складного, або від простих гофротруб, про які ми розповідали минулого разу, до чогось більш складного. Сьогодні мова піде про захисні труби Sealtite® від Anamet Europe, які також являть собою захист для кабелю що не містить металевих елементів.
    10 травня 2024
  • Цього місяця ми раді представити вам два наших провідних бренди у сфері захисних рішень для електричних кабелів - REIKU та ANAMET EUROPE. Ці компанії славляться своєю інноваційною продукцією та надійністю в галузі захисту кабелів у різних умовах експлуатації.
    2 травня 2024
  • MENNEKES розширили лінійку настінних розеток DUO моделлю DUOi, яка оснащена світлодіодним індикатором напруги. Він розташований на видному місці над вимикачем і показує поточний стан пристрою в електромережі до 3 фаз. Таким чином, ви завжди бачите перед собою робочий стан розетки DUOi.
    10 квітня 2024
  • Впродовж квітня ми розкажемо все, що знаємо про провід, його варіації та класи гнучкості, технічні особливості та сфери застосування. І, звісно ж, познайомимо з асортиментом цієї продукції в нашому веб-шопі.
    3 квітня 2024
  • MENNEKES доповнили штекери та кабельні розетки серії PowerTOP Xtra новою функцією. Окрім захисту від тимчасового занурення (IP67), вони також забезпечують додатковий захист від води з особливо високим тиском і високою температурою (IP69).
    2 квітня 2024
  • Згадуючи про розподільні коробки, варто неодмінно згадати й про кабелі для фіксованого монтажу. Ці кабелі в основному використовуються як кабелів живлення для розеток, вимикачів та освітлювальних приладів у житлових, комерційних та промислових умовах. Найбільш поширеними типами кабелів для фіксованого монтажу є NYM та NYY.
    27 березня 2024
  • Стабільне, надійне джерело живлення необхідне для будівельних і ремонтних робіт на суднобудівних корабельнях, а також для експлуатації кораблів, яхт і контейнерів у портах і в морі. Тож присвячуємо цю публікацію мобільним та стаціонарним рішенням компанії MENNEKES, що ідеально пристосовані до суворих умов експлуатації на суші та в морі, з тривалим терміном служби та надзвичайною простотою використання.
    20 березня 2024
  • Лідером з розробки та виробництва інноваційних продуктів та систем розподілу електроенергії для промислового застосування є німецька компанія HENSEL. І саме її продукцію - розподільні коробки ENYCASE та щити ENYBOARD - ми обрали "Продуктом місяця".
    1 березня 2024
  • Говорячи про гумові кабелі, не можливо не згадати про таке кабельне рішення, як комбінації силових розʼємів для переносного застосування. Одним з прикладів таких комбінацій силових розʼємів є модулі EverGUM від MENNEKES. А як стандартний кабель для таких виробів MENNEKES використовує кабель TITANEX від NEXANS, що чудово зарекомендував себе в самих різних умовах експлуатації.
    26 лютого 2024
  • Багато споживачів промислових кабелів звикли до локального маркування кабелів, таких як КГ, КГНВ, КРПТ та ін. Спробуємо розібратися у цих типах та яким європейським аналогам відповідають. Принагідно нагадуємо, що маємо широкий асортимент кабелів, супутньої продукції та кабельних аксесуарів і завжди готові підібрати найкраще рішення для ваших умов застосування.
    23 лютого 2024
  • LÜTZE представляє оновлену модульну систему панельних прохідних розʼємів PANELCON з класом захисту IP69K та різними інтерфейсами залежно від вимог і застосування.
    12 лютого 2024
  • Впродовж лютого будемо розповідати більше про різномаїття та особливості цих гумових кабелів. І маємо на них спеціальну цінову пропозицію за промокодом LUTAGUMA24! Бо, якщо ви ще не знали, то у нас в MARDAL CABLES - сама люта гума ;-)
    5 лютого 2024
  • ANAMET EUROPE випустили на ринок новий термозахисний рукав HIPROJACKET-ECO, спеціально розроблений для ливарної промисловості. Інновація являє собою поєднання гофрованого гнучкого металевого шланга з нержавіючої сталі AISI-316 та новітнього теплозахисного продукту.
    1 лютого 2024
  • Мороз впливає майже на всі труби, що несуть рідину, а якщо мова йде про водопровід, то мінусові температури можуть призвести до пошкодження труб або навіть їх розриву. Тож пропонуємо познайомитися з нашим асортиментом продуктів для нагрівання, аби ваші трубопроводи, резервуари та інші об'єкти були захищені від пошкоджень при замерзанні.
    16 січня 2024
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Політика Конфіденційності.